Veertig huiskerkleiders gearresteerd in China

Veertig leiders van de China Gospel Fellowship (CGF), waaronder de oprichter pastor Shen Yiping, zijn op 18 november gearresteerd. Een ooggetuige heeft verklaard dat beambten van de Chinese veiligheidsdienst (PSB) een bijeenkomst van leiders in Fanhu, Hunan zijn binnengevallen en de aanwezigen gearresteerd hebben. Eenentwintig leiders zijn binnen een week vrijgelaten, maar de overigen zitten nog steeds vast, zo bericht China Aid Association in een persbericht dat op 27 november naar buiten is gebracht. Familieleden hebben de opdracht gekregen om dekens te brengen en geld voor hun levensonderhoud in de gevangenis.

Bid voor de leiders die gevangen zitten en voor hun gezinnen, die niet alleen hun geliefden missen, maar ook geconfronteerd worden met financiƫle druk. Bid dat de leiders spoedig vrijgelaten zullen worden.