Voorgangers gearresteerd door politie in Laos

Op 18 maart 2008 zijn acht Khmu voorgangers uit de Oudomxay provincie in Laos gearresteerd terwijl zij Thailand binnen wilden gaan om bijeenkomsten bij te wonen. Dit is gemeld door bronnen van de SDOK.

Twee groepen voorgangers waren op weg naar Thailand om bijeenkomsten bij te wonen. De eerste groep is zonder problemen de Mekong rivier overgekomen. De tweede groep werd echter gevolgd door de Laotiaanse politie. De voorgangers zijn aangehouden en gefouilleerd. Al hun eigendommen werden hen afgenomen en vervolgens zijn zij teruggebracht naar Laos. Het is niet bekend hoe het nu met hen gaat.

Bid dat de voorgangers in God zullen blijven vertrouwen, dat Hij hen zal beschermen en moed zal geven nu zij lijden vanwege hun geloof (2 Tim. 4: 16-18). Bid dat de Laotiaanse autoriteiten hun campagne tegen christenen zullen stoppen en Christus als hun Heere zullen leren kennen.