Huiskerkleiders gevangen gezet in China

Op 29 maart 2008 zijn zeven huiskerkleiders opgepakt tijdens een inval van overheidsbeambten bij een huiskerkbijeenkomst in Qu in de Sichuan provincie. Dit wordt gemeld in een rapport van 7 april 2008 van China Aid Association (CAA). Twee leiders zijn inmiddels vrijgelaten.

De volgende dag werden tien vrouwen en vier kinderen die een zondagsschoolklas bijwoonden in Qu gearresteerd. Alle kinderen en vijf vrouwen zijn later weer vrijgelaten. De anderen worden nog vastgehouden onder de beschuldiging bij een “gevaarlijke sekte” te horen. Als ze schuldig bevonden worden, kunnen de leiders veroordeeld worden tot drie jaar “heropvoeding door werk”.

Bid dat de gevangen leiders vrijgelaten zullen worden. Bid dat God deuren zal openen en hen mogelijkheden zal laten zien om het evangelie waarvoor zij lijden te delen met anderen. (Kol. 4 :2-3)