Jaarlijkse ontmoetingsdag van Open Doors!

Open Doors houdt haar jaarlijkse ontmoetingsdag op zaterdag 1 november 2008 van 10:00 – 16:00 uur in de IJsselhallen te Zwolle.
Thema Geheime Gelovigen
Op de Open Doors-dag willen we u graag meenemen in de wereld van geheime gelovigen. We hebben drie sprekers gevraagd om een tipje van de sluier op te lichten over het leven van christenen in de Moslimwereld.
Anne van der Bijl wil u vertellen over zijn ontmoetingen met geheime gelovigen. Ze hebben op hem een diepe indruk gemaakt. Over hen gaat zijn nieuwe boek eveneens getiteld Geheime Gelovigen. Het boek is vanaf 1 november verkrijgbaar op de Open Doors-dag én zal ook te koop zijn in de boekwinkel. Voor meer informatie over het boek en de campagne ‘Geheime Gelovigen’ kunt u ook terecht op de website www.geheimegelovigen.nl.
Daar kunt u binnenkort het themalied van de Open Doors-dag beluisteren, geschreven door een vervolgde christen.
Kinderen
Speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar wordt er een geweldig programma gehouden! Voor hen is op de Open Doors-dag ook de nieuwe kinderkrant te krijgen. Er is helaas geen crèche voor de allerkleinsten.
Jongeren
Voor jongeren van 13 t/m 25 jaar is er tijdens de Open Doors-dag van 10.00 – 12.15 uur de Underground-stage. Kijk voor meer info op www.undergroundnl.org.
En neemt u vooral ook andere vrienden, familie of bekenden mee naar deze dag!
Tenslotte maken we u nog attent op de uitzending van het Elfde Uur op dinsdag 21 oktober aanstaande, waar Anne van der Bijl vertelt over geheime gelovigen.
Tot ziens op 1 november.
Open Doors Nederland

PS. We zijn ook nog dringend op zoek naar 24 medewerkers voor het kinderprogramma. Voor meer informatie zie onze website.