Christenen neergeschoten in Pakistan

Op 26 december werden twee jonge Pakistaanse christenen (21 en 24) neergeschoten. Een groep gewapende moslims richtte hun geweren op de twee jonge mannen en eiste dat ze de Islamitische geloofsbelijdenis op zouden zeggen. Ze weigerden en citeerden in plaats daarvan uit psalm 91. Daarop schoten de moslims de beide jonge mannen neer. Ze werden voor dood achtergelaten, maar door familieleden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar liggen ze nog steeds op de intensive care, maar de artsen hebben goede hoop dat ze er bovenop komen.

Klik hier voor meer info (Engels).

Dank God voor deze twee jonge christenen, die met de dood in de ogen bleven staan voor hun geloof! Bid voor een volledig herstel van hun verwondingen.

Bid voor christenen in Pakistan, waar de situatie erg instabiel is.