Een groep van ongeveer dertig geheime gelovigen heeft moed gevat om een huisgemeente te beginnen. De gelovigen wagen het om in een voor het Evangelie zeer geïsoleerd land in Noord-Afrika geregeld samen te komen.

In Pakistan geldt de ‘wet op de godslastering’, die het beledigen van de islam of het ontheiligen van de koran verbiedt, op straffe van levenslange gevangenisstraf of zelfs de doodstraf. Deze wet wordt vaak door moslims gebruikt om christenen tegen te werken.
Martha Bibi is een Pakistaanse vrouw die volgens deze wet wordt beschuldigd van godslastering. Ze is voor haar veiligheid ondergedoken. Tijdens de vorige hoorzitting werd ze door veel moslims bedreigd in de rechtszaal. Martha is nu erg bang voor de volgende hoorzitting, op 25 februari aanstaande.

Bid om kracht en moed voor Martha.

Bid dat God Martha recht verschaft en dat Hij haar beschermt tegen haar vijanden.