Bid voor Sidra uit Pakistan

Sidra, een veertienjarig meisje uit Pakistan, werd vorig jaar door drie moslimjongens onder bedreiging van een pistool ontvoerd. Ze werd drie maanden lang vastgehouden door de jongens, en meerdere malen verkracht. Ze raakte zwanger en één van de jongens dwong haar om met hem te trouwen. Uiteindelijk wist Sidra te ontsnappen en haar familie te bereiken.

Sidra en haar familie dienden een klacht in, maar de jongens werden vrijgesproken. Moslims kunnen zich in dit soort gevallen (die vaker voorkomen in Pakistan) verschuilen achter het islamitische uitgangspunt dat het toegestaan is om een niet-moslim te bekeren door met haar te trouwen. De rechtbank ziet het daardoor niet als misbruik.

Sidra is nu acht maanden zwanger.

Bid dat God Sidra helpt met haar pijn en verdriet om te gaan.

Bid voor christenen in Pakistan. Veel van hen zijn arm en worden achtergesteld. Veel christelijke meisjes en vrouwen worden net als Sidra door moslimmannen misbruikt.