Pakistan: Moslims vermoorden christelijk gezin

Jamshed Masih verloor zijn vrouw Razia en vier kinderen nog maar kort geleden. Ze werden vorige maand vermoord door moslims onder leiding van een invloedrijke moslimleider. De politie weigert een aanklacht op te stellen uit angst voor de invloed van de moslimleider.

Nog maar kort voor de moord verhuisde Jamshed met zijn vrouw Razia en vier kinderen naar een ander dorp. Hij is politieofficier en kreeg een andere werkplek. De dorpelingen waren het niet eens met de komst van het gezin. Alle inwoners waren moslim en een christelijk gezin zou de rust in de buurt verstoren. Daarom kregen ze verschillende keren het verzoek om de moslimgemeenschap te verlaten.

De moslims kwamen verhaal halen bij het gezin nadat ze een van de kinderen vals hadden beschuldigd van het beledigen van de profeet Mohammed. Razia en de kinderen hebben nog om hulp geschreeuwd maar het was al te laat. Jamshed was niet thuis op het moment van de moord.

Bid voor Jamshed dat God hem mag troosten in het verdriet wat hij heeft om zijn gezin.

Bid dat Jamshed de kracht krijgt om te verwerken wat er is gebeurd en dat God hem bij staat in het gemis.

Bid dat de autoriteiten de aanklacht van Jamshed horen en er actie op ondernemen.