Nigeria: Bid voor Naomi

Naomi Dung is een weduwe met zes kinderen. Ze woont in Dogo Nahawa, een dorp in het midden van Nigeria, waar op 7 maart 2010 meer dan 500 christenen werden vermoord door extremistische moslims. Ook de man van Naomi werd op die dag op brute wijze vermoord. SDOK ontmoette Naomi en haar kinderen afgelopen juli in haar dorp. Hoewel het verdriet over het verlies van haar man op haar gezicht te lezen was, zei Naomi dat ze vastbesloten is om de aanvallers te vergeven. Ze zegt eerlijk dat ze dat nu nog niet kan, maar ze weet dat God dat van haar vraagt.

Bekijk een video over de bewuste aanval op Dogo Nahawa. Ook Naomi komt in deze video aan het woord.

Bid voor troost voor Naomi en haar kinderen. Bid dat Naomi de kracht krijgt om voor haar zes kinderen te zorgen.

Bid voor vrede en verdraagzaamheid tussen christenen en moslims in Nigeria.