Verdriet

In Nigeria ontmoetten we eind september Shital (12). Hij woont in het Stephen Centre in het zuiden van Nigeria, een tehuis voor kinderen die één of beide ouders hebben verloren door geweld tegen christenen. Shitals vader was dominee en is om het leven gebracht. Zijn moeder is door ziekte overleden. Shital maakt een verdrietige indruk en zegt haast niets. Het lijkt alsof hij bang is voor de volgende persoon die naar hem toekomt om slecht nieuws te brengen. Het verdriet wat deze jongen uitstraalt, is erg aangrijpend. Tegelijkertijd is het een zegen dat Shital opgevangen kan worden in het Stephen Centre en daar onderwijs kan volgen.

Shital bedankt ons voor de post van Nederlandse christenen. Hij vraagt specifiek of we voor hem willen blijven bidden.

Bid om troost voor Shital.

Bid dat de medewekers van het Stephen Centre als vaders en moeders voor hem zijn.

Dank God voor alle (± 300) kinderen die veilig in dit tehuis wonen.