Bid voor Asia en haar gezin

Wij vragen uw voortdurende gebed voor Asia Bibi en haar gezin. Deze Pakistaanse christenvrouw is op 8 november jl. veroordeeld tot de doodstraf. Ze werd ervan beschuldigd dat ze de profeet Mohammed zou hebben beledigd. Uit telefonisch contact dat we vorige week met Ashiq, de man van Asia, hadden, bleek dat hij sinds de veroordeling nog geen contact heeft gehad met zijn vrouw. Hij vertelde erg verdrietig te zijn door de uitspraak en vroeg om gebed. Ashiq en Asia hebben vijf kinderen, waarvan er vier nog thuis wonen.

Afgelopen zaterdag besteedde de EO in haar programma EO.nl op Radio 5 aandacht aan Asia. In deze uitzending zijn opnames te horen van de bijzondere ontmoeting die we twee weken geleden met Asia hadden. In december besteedt de EO in verschillende programma’s aandacht aan de situatie van Pakistaanse christenen. Klik hier om de uitzending van afgelopen zaterdag terug te beluisteren en om het overzicht van de programma’s te bekijken.