Christenen vrijgelaten!

Begin december vroegen we uw gebed voor Emmanuel (zie foto), een Egyptische christen die vanuit de islam tot geloof is gekomen. Om die reden heeft hij al veel lijden moeten doorstaan. Emmanuel werd onlangs opnieuw gearresteerd. De politie heeft geprobeerd, zo hoorden we, hem te beschuldigen van drugs dealen. Dat is blijkbaar niet gelukt, want Emmanuel is rond de kerst als door een wonder vrijgekomen!

In de afgelopen week ontvingen we ook het bericht dat de Vietnamese christen Ksor Senat is vrijgelaten! Deze broeder werd eind 2004 gearresteerd en veroordeeld tot een lange gevangenisstraf, onder andere voor het bijwonen van diensten in een illegale huisgemeente. De afgelopen jaren hebben veel christenen in Nederland Ksor bemoedigd met brieven en kaarten en voor hem gebeden. Afgelopen week werd Ksor vervroegd vrijgelaten en op 1 januari werd hij met zijn gezin herenigd.

Dank God voor de vrijlating van deze beide broeders!

Bid dat ze veilig zullen zijn en dat ze moedig zullen getuigen van hun geloof in God.