Maher en Dina hebben Egypte verlaten

In de vorige Ingeschakeld vroegen we u om te bidden voor de Egyptisch Maher en zijn dochter Dina. Wellicht heeft u ook de documentaire ‘De vier muren van Dina’ bekeken. Maher en Dina leefden lange tijd ondergedoken en werden met de dood bedreigd, omdat ze christen zijn geworden en hun religie op hun paspoort wilden laten veranderen. Ze probeerden verschillende keren om Egypte te ontvluchten.

Vorige week kregen we van een lokale contactpersoon van SDOK het goede nieuws dat Maher en Dina Egypte hebben weten te ontvluchten! Ze verblijven momenteel in Syrië en hopen toestemming te krijgen om zich in Amerika te vestigen.

Dank God dat Maher en Dina Egypte hebben verlaten.

Bid dat deze twee christenen spoedig een nieuw thuis zullen vinden.

Een gedachte over “Maher en Dina hebben Egypte verlaten”

  1. MET GODS ZEGEN.. ik heb de docu gezien wat vader en dochter hebben doorstaan echt ”RESPECT” verbannen door eigen familie tegen gewerkt door egyptische regering.. ”JEZUS LOVES YOU” nadat ik jullie docu heb gezien ben ik voor jullie gaan bidden zodat jullie ooit in een ander land jullie toekomst kunnen voortzetten en jullie liefde voor JEZUS kunnen belijden en vandaag 15-3-2011 moest ik opeens aan julie denken en ik ging googlen en las het goede nieuws dat jullie weg uit egypte zijn en nu in syrie zijn met als eindbestemming amerika en met ”GODS HULP EN DE HERE JEZUS CHRISTUS MET DE HEILIGE GEEST EN IEDEREEN DIE VOOR JULLIE BID ZAL DAT LUKKEN AMEN” heel veel liefs raymon

Reacties zijn gesloten.