Pakistaanse moslimleiders willen verbod op Bijbel

Een groep moslimleiders in Lahore heeft op 30 mei via een persconferentie bekend gemaakt dat ze een verbod op de Bijbel eisen. Ze beroepen zich hierbij op de omstreden blasfemiewetgeving in Pakistan, die belediging van de islam strafbaar stelt.

In een persbericht vermelden de moslims een aantal passages uit de Bijbel die in hun ogen verwerpelijk zijn voor moslims.Het persbericht roept het hooggerechtshof van Pakistan op om het kopen en verkopen van Bijbels in Pakistan te verbieden, evenals het preken uit de Bijbel. De groep moslims stelt verder dat er wraak genomen zal worden voor het verbranden van een Koran door de Amerikaan Terry Jones.

Bid dat moslims in Pakistan de heiligheid van Gods Woord zullen inzien.

Bid dat christenen wereldwijd niet onnodig aanstoot zullen geven aan moslims.

Bid dat daarentegen de levens van christenen wereldwijd leesbare brieven zullen zijn van hoe God Zich in Zijn Woord bekendmaakt.