Turkmenistan: Pastor Ilmurad Nurliev is vrijgelaten

We vroegen u al vaak om gebed voor pastor Ilmurad Nurliev uit Turkmenistan. Hij zat achttien maanden gevangen in een werkkamp. Ilmurad is voorganger van een protestantse gemeente in het land. Zijn gemeente wordt al jarenlang lastiggevallen door de overheid. Enkele gemeenteleden beschuldigden Ilmurad van oplichting. Hoewel ze dat later weer introkken, bleef Ilmurad vastzitten. Zes keer eerder was er zicht op amnestie, maar gebeurde er niets. Ilmurads vrouw Maya had de hoop al opgegeven. Ilmurad verklaart dat hij redelijk is behandeld in het werkkamp. Hij is wel een keer voor tien dagen vastgezet in een isoleercel en hij mocht geen bijbel bij zich hebben.

Dank God voor Zijn ingrijpen in de gevangenschap van Ilmurad!

Bid voor het opheffen van beperkingen: Ilmurad moet zich nu nog wekelijks melden bij de politie.