Chinese christen Li Ying vrijgelaten!

Afgelopen kerst werd de christelijke journaliste Li Ying vervroegd vrijgelaten. Ze was in 2001 ter dood veroordeeld voor haar rol in het publiceren van een ondergronds kerkblad. Later werd haar straf omgezet in 15 jaar gevangenisstraf.

Tijdens haar gevangenschap moest Li vijftien uur per dag productiewerk doen voor de export. Ze mocht geen Bijbel hebben en bezoek van haar familie was erg beperkt. Li vertelde de organisatie China Aid dat ze erg dankbaar was voor de vele steun die ze kreeg vanuit de hele wereld. Hoewel ze nooit zelf de kaarten en brieven te zien kreeg, wist ze wel dat het om duizenden kaarten ging. Dat bemoedigde haar erg. In tranen vertelde Li dat dankzij brieven en kaarten haar levensomstandigheden in de gevangenis aanmerkelijk verbeterden.

Dank God voor de vrijlating van Li Ying!

Bid dat God haar helpt om na ruim tien jaar gevangenschap haar leven weer op te bouwen.