Pakistan: Bid voor Younis in de gevangenis

We vragen uw gebed voor Younis Masih, een Pakistaanse christen die al jaren in de dodencel zit. Younis is ter dood veroordeeld voor blasfemie (godslastering). Vorige week hoorden we van onze partnerorganisatie in Pakistan dat Younis er slecht aan toe is. Enkele citaten uit een e-mail van deze organisatie:

“Toen we Younis in de gevangenis wilden bezoeken, hoorden we dat hij ernstig gewond was geraakt nadat hij door politieagenten was mishandeld. Vervolgens was hij overgeplaatst naar een andere gevangenis. De komende week hopen we hem daar op te zoeken.”

“Het doet ons verdriet om dit nieuws over Younis Wasan te horen. Omdat blasfemie heel gevoelig ligt, wordt hij vaak aangevallen in de gevangenis, zowel door het personeel als door medegevangenen. Mensen hebben zelfs geprobeerd om hem te doden. Inmiddels begint Younis echt bang te worden van deze bedreigingen.”

Bidt u met ons mee voor de veiligheid en de vrijlating van Younis?

Bid ook voor zijn vrouw Meena en kinderen.