Bid voor Younis in Pakistan

De Pakistaanse christen Younis heeft onlangs een hartaanval gekregen in de gevangenis. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt waar hij wordt behandeld. Zijn vrouw Meena en hun vier kinderen maken zich grote zorgen om hem. Een bezoek brengen aan het ziekenhuis is nauwelijks mogelijk, omdat het meer dan negen uur reizen is. Ook is Younis in het ziekenhuis minder goed beschermd tegen acties van radicale moslims.

Younis zit al meer dan zeven jaar in de gevangenis. In 2005 werd hij vals beschuldigd van het beledigen van de profeet Mohammed en werd hij gearresteerd. Younis werd veroordeeld tot de doodstraf en zit in eenzame opsluiting gevangen. Hij is in hoger beroep gegaan en die rechtszaak loopt nog.

Bid voor herstel en genezing voor Younis in het ziekenhuis.

Bid dat hij wordt vrijgesproken en terug naar huis kan gaan.

Bid om kracht en zegen voor zijn vrouw Meena en hun kinderen.