Ontmoet Habila uit Nigeria

Habila Adamu overleefde afgelopen november een moordaanslag. Hij werd door zijn hoofd geschoten nadat hij geweigerd had om zijn geloof in Christus te verloochenen en moslim te worden. Urenlang lag hij hevig bloedend op de grond. Op de vraag hoe je zoiets kunt overleven, zegt Habila: “Het is een wonder. Dat is het enige dat ik kan zeggen. Ik wist dat ik niet zou sterven, maar zou blijven leven om te getuigen van Gods goedheid.”

We nodigen u van harte uit voor onze regionale bijeenkomsten over Nigeria volgende week! Habila is een van de sprekers. Wat is het geloof ons waard? Hoe gaan wij om met vergeving? Over deze en andere vragen willen we met u nadenken tijdens de bijeenkomsten, aan de hand van de verhalen van onze Nigeriaanse gasten. Uw aanwezigheid zal een grote bemoediging voor hen zijn!

PROGRAMMA BIJEENKOMSTEN

Woensdagavond 17 april: Utrecht
Matteuskerk, Hendrika van Tussenbroekplantsoen 1a
Aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)

Donderdagavond 18 april: Apeldoorn
Eben Haezerkerk, Zonnedauw 8
Aanvang: 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur)

Vrijdagavond 19 april: Drachten
De Hoeksteen, Middelwyk 148
Aanvang: 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur)

Zaterdagavond 20 april: Gouda
Jongerenavond!
Driestar Educatief, Burgemeester Jamessingel 2
Aanvang: 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur)

Kijk voor meer informatie en routebeschrijvingen op de website van SDOK.

Stefclubmiddag over Nigeria

Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar organiseert Stef, de kidsclub van SDOK, op woensdagmiddag 17 april een Stefclubmiddag over Nigeria. Blessing vertelt haar verhaal, er is een verhalenverteller en leuke workshops. Aanmelden is noodzakelijk.

Locatie: Sliedrecht, De Ontmoeting (Jacob Catsstraat 6).
Aanvang: woensdagmiddag 17 april, 14.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur).