Farshid uit Iran staat onder mentale druk

De Iraanse christen Farshid Fathi (33) zit sinds 2010 gevangen. Hij bekeerde zich in 1996 vanuit de islam tot het christendom. In een brief die Farshid onlangs vanuit de gevangenis stuurde, schrijft hij dat hij dat zijn ondervragers hem mentaal onder druk zetten en hem op deze manier proberen te breken.

Farshid schrijft: “Mijn ondervragers vertelden me ten onrechte dat mijn vrouw ook was gearresteerd en dat iemand anders de voogdij over onze twee kinderen zou krijgen. Ze zeiden ook tegen me dat mijn vader een hartaanval had gehad. Ze wilden me niet vertellen of hij nog in leven was. Dit was allemaal bedoeld om mij mentaal onder druk te zetten.”

In werkelijkheid gaat het goed met de vader van Farshid. Zijn vrouw en kinderen zijn het land ontvlucht en wonen momenteel in Canada.

Bid voor Farshid!

U kunt hem ook bemoedigen door een kaart naar de gevangenis te sturen.
Lees hier meer informatie en het adres.