China: Blijf bidden voor Alimujiang Yimiti

De Chinese christen Alimujiang Yimiti werd in januari 2008 gearresteerd en beschuldigd van ‘ontwrichting van de nationale overheid en het in gevaar brengen van de nationale veiligheid’. Deze aanklacht kan aanleiding zijn voor de doodstraf. Alimujiang werd veroordeeld tot vijftien jaar cel.

Met de gezondheid van Alimujiang gaat het goed. Bid dat hij sterk zal zijn en geduld en hoop blijft houden. Bid dat hij in de gevangenis niet gestraft of psychisch of lichamelijk gemarteld wordt.

Blijf ook bidden voor de kinderen van Alimujiang. Zijn 14-jarige zoon heeft het erg moeilijk dat zijn vader in de gevangenis zit en begrijpt niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. De mogelijkheid dat zijn vader nog in de gevangenis zit als hij is afgestudeerd, kan hij moeilijk accepteren. Bid ook voor de 7-jarige dochter van Alimujiang.

U kunt Alimujiang ook bemoedigen door hem een kaart te sturen. Bronnen dichtbij de familie zeggen dat de kaarten een ongelofelijke bemoediging zijn geweest.

Lees meer informatie over Alimujiang en het adres waar u een kaart naar toe kunt sturen.
Lees meer over onze schrijfacties.