China: Bid voor Alimujiang Yimiti

Deze maand zit Alimujiang Yimiti zes jaar in de gevangenis. Alimujiang werd in 2007 opgepakt en ervan beschuldigd zijn bedrijf te gebruiken als dekmantel om het Evangelie te verspreiden onder de Oeigoeren.

Alimujiang is veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf. In april 2010 mocht zijn vrouw Gulnur hem voor het eerst bezoeken. Hun zoon, die pas vier jaar was in die tijd, herkende zijn vader nauwelijks. Gulnur mag haar man maximaal één keer per maand bezoeken. De afgelopen zes jaar zijn ontzettend moeilijk geweest voor de familie van Alimujiang, maar God is hen trouw gebleven. Gulner liet recent weten dat ze een nieuwe baan heeft gevonden en dat haar moeder ook tot geloof is gekomen. Ook liet ze weten hoe bemoedigd ze is door de vele gebeden van broeders en zusters over de hele wereld en ook door steun van lokale christenen.

Blijf deze familie gedenken in uw gebeden als er weer een jaar voorbij gaat. Bid dat Alimujiang wordt vrijgelaten uit de gevangenis, zodat hij weer herenigd kan worden met zijn gezin. Dank God dat de moeder van Gulnur tot geloof is gekomen, bid dat haar geloof groeit. Bid ook voor de kinderen van Alimujiang en Gulnur die hun aardse vader moeten missen, bid dat ze blijven opzien naar hun hemelse Vader.

U kunt Alimujiang ook bemoedigen door hem een kaart te sturen.