Bijbels voor Noord-Korea

SDOK-medewerker Richard Groenenboom is momenteel in Zuid-Korea om gevluchte Noord-Koreaanse christenen te interviewen en om reportages te maken over evangelieverspreiding in Noord-Korea. Vandaag was hij bij de lancering van ballonnen met Nieuwe Testamenten. Richard schrijft: “We werden vergezeld door Noord-Koreaanse christenen die in Zuid-Korea wonen. Een aantal van hen heeft nog familie in het Noorden wonen. Voor hen was dit extra bijzonder. Biddend staarden ze de ballonnen na.”

Ruim tweeduizend Nieuwe Testamenten werden met een luchtballon naar Noord-Korea gestuurd. Aan één van de ballonnen zat een GPS-apparaatje verbonden, waardoor na een kwartier al te zien was dat de ballon Noord-Korea was binnengevlogen.

Wilt u meebidden dat Noord-Koreanen bereikt worden met deze Nieuwe Testamenten?

Meer informatie over de reis van Richard Groenenboom en foto’s kunt u zien op de Facebookpagina van SDOK.