Stuur een USB-stick naar Noord-Korea!

Alleen Gods Woord kan Noord-Korea veranderen. Daarvan zijn gevluchte Noord-Koreaanse christenen overtuigd. Samen met hen zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om het Evangelie dit meest gesloten land ter wereld binnen te brengen.

Onze Noord-Koreaanse broeders en zusters hebben nu een nieuwe manier gevonden om het Evangelie naar Noord-Korea te brengen: via usb-sticks. Ze hebben ons gevraagd om zoveel mogelijk usb’s te verzamelen en te vullen met de Bijbel, bijbelstudies en christelijke liederen. De usb’s gaan vervolgens naar Zuid-Korea, van waaruit ze via luchtballonnen boven Noord-Korea verspreid worden.

Heeft u gebruikte (of nieuwe) usb-sticks die u wilt afstaan voor dit bijzondere project? Stuur ze dan naar ons toe! Daarnaast willen we u ook vragen om voor deze actie te bidden.

Namens onze Noord-Koreaanse broeders en zusters: hartelijk bedankt!

In de onderstaande korte video wordt de actie verder uitgelegd. Meer informatie kunt u vinden op de speciale actiewebsite www.sdok.nl/usb. Bent u lezer van ons magazine STEM, dan ontvangt u vandaag ook per post informatie over deze actie.

DEEL DE ACTIE
We willen graag zoveel mogelijk usb’s verzamelen om naar Noord-Korea te sturen. Om deze actie tot een succes te maken, hebben we uw hulp nodig! Deel deze actie met uw familie en vrienen. Dat kan bijvoorbeeld door de bovenstaande promovideo te delen op Facebook of Twitter. Ook kunt u onderaan de actiewebsite klikken op de deel-iconen van Facebook, Twitter en e-mail. Bedankt!