Oeganda: vader slaat dochter dood

Abudalah Ali, een imam uit Oeganda, heeft twee van zijn dochters in elkaar geslagen omdat ze christen waren geworden.

De imam hoorde dat Saidah (12) en Jamirah (15) tijdens een christelijk evenement tot geloof waren gekomen. Toen ze thuiskwamen, sloeg hij op hen in met een knuppel. Jamirah overleed terplekke, Saidah kon gelukkig ontsnappen. Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De imam Abudalah Ali is vrijgesproken. Zijn vrouw en twee zoons getuigden dat Jamirah omgekomen was bij een brommerongeluk. Ook heeft hij een verklaring afgegeven waarin staat dat Saidah niet langer zijn dochter is.

Bid om troost en genezing voor Saidah, die naar een veilige plek is gebracht.

Bid om kracht en volharding voor deze jonge christen.

Bid om de bekering van de ouders en broers van Saidah.