India: kerk verwoest

Op de avond van 22 februari wordt er een molotov-cocktail tegen het kerkgebouw van voorganger Prasad gegooid. Binnen een paar minuten staat de kerk in brand. Het gebouw, de stoelen, Bijbels, muziekinstrumenten en de motorfiets van de voorganger gaan in vlammen op.

Prasad is voorganger in India, een land waar (radicale) hindoes steeds meer de overhand krijgen. Prasad weet dat zijn kerkgebouw in Tamil Nadu elk moment opnieuw aangevallen kan worden. Toch kiest hij ervoor om te blijven en zijn werk als voorganger voort te zetten.

De voorganger weet uit ervaring wat het kost als je God ondanks alles blijft gehoorzamen. Hij weet ook dat God op een dag alle dingen nieuw zal maken. Prasad blijft daarom doorgaan met zijn werk om de inwoners van India met het Evangelie te bereiken.