Jongeren terug van Nigeriareis

Afgelopen week bezochten vier christelijke jongeren namens de jongerenorganisatie HHJO samen met SDOK het noorden van Nigeria om vervolgde christenen te ontmoeten en te bemoedigen.

Theo, een van de ambassadeurs, schrijft in zijn blog: “Ik open mijn ogen en ik voel deze intensieve dag nog op mijn schouders drukken. Verhalen die niet te beschrijven zijn hebben ons gepasseerd. Ondertussen is mijn reisgenoot naast me komen zitten, al lezend in zijn Bijbel. Ik vraag hem wat hij leest. ‘1 Johannes 4’, antwoordt hij. ‘En waarom dat gedeelte?’ vraag ik daarop. ‘Omdat Zijn liefde mij steeds weer raakt na al deze ontmoetingen en getuigenissen.’ Ik denk nog eens terug aan wat een wat de slachtoffers zei: ‘Gods liefde en vergevingsgezindheid richting mij maakt dat ik niet anders kan dan mijn vijanden lief te hebben en te vergeven.'” Meer ervaringen leest u op de website van HHJO.

Connect-ochtend: 16 september
Een van de vier ambassadeurs hoopt tijdens onze eerstvolgende Connect-ochtend (16 september) zijn of haar ervaringen te delen. U bent van harte welkom!